Θεατρική παράσταση την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Που ζει ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ?Που είναι το σπίτι του Άη -Βασίλη? Θα καταφέρουν τα παιδιά να τον βρουν?

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Δημοτικής Ενότητας Φυλής,  λίγο πριν αποχαιρετίσουν το 2017,θα ζήσουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια όπου η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι πρωταγωνιστούν, στον χώρο του Παιδικού Σταθμού ,την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδραστική  μουσικοθεατρική παράσταση «Το σπίτι του Άη Βασίλη» από την θεατρική ομάδα «Μορφές Έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη. Στο θεατρικό έργο  όπου υπογράφει η Άννα-Σεβαστή Τζίμα ,εμπεριέχεται βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική ενώ  συμμετέχουν 4 ηθοποιοί και μουσικοί .     Τα παιδιά θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το καλά κρυμμένο σπίτι του αγαπημένου τους Άη Βασίλη. Το ταξίδι τους ξεκινά με κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και συνεχίζεται με την επιθυμία τους να στείλουν το δικό τους γράμμα με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Τα ταχυδρομεία βρίσκονται επί ποδός για να συλλέξουν τα γράμματά τους, τα ξωτικά μαγειρεύουν σοκολατόσουπα και μέσα  σε όλ’ αυτά ένα παιδί αποφασίζει να πάει το ίδιο το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη!

Λίγο λοιπόν  πριν μας αποχαιρετίσει η  χρονιά, οι λιλιπούτειοι μαθητές  μας θα ψάξουν παντού να ανακαλύψουν που βρίσκεται ο αγαπημένος του Άη Βασίλης ,μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ζει τελικά μέσα στην καρδιά μας!

 

Λίγα λόγια για τις « Μορφές Έκφρασης»

Οι «Μορφές Έκφρασης» είναι ένας σύλλογος Πολιτιστικής και Καλλιτεχνικής δράσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό ,μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη και μια ομάδα μουσικών, ηθοποιών και παιδαγωγών .Από  τότε έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, δρώμενα και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.