Μήνυμα προέδρου

Ενόψει των εγγραφών για την νέα σχολική χρονιά θα ήθελα με ιδιαίτερη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι ο σταθμός μας ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα τόσο της παιδαγωγικής όσο και της αισθητικής, αναβαθμίζεται και κινείται συνεχώς σε τροχιά ανάπτυξης.

Έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ανακαίνισης και θα συνεχιστούν και κατά την καλοκαιρινή περίοδο έτσι ώστε να υποδεχθούμε την νέα χρονιά τους μικρούς μας φιλοξενούμενους με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας ποιότητας και αισθητικής για την βέλτιστη διαμονή και ψυχαγωγία τους.

Με την λειτουργία αυτού του σταθμού, προσθέτουμε ακόμα ένα λιθαράκι στην θεμελιώδη κοινωνική υποχρέωση του Δήμου μας προς την εργαζόμενη μητέρα και κατ’ επέκταση προς την οικογένεια.

Πρωτίστως όμως προς τα παιδιά, στα οποία καλούμαστε προσφέρουμε ένα ζεστό οικογενειακό και ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας, καλούμαστε να οδηγήσουμε τα πρώτα βήματά τους στην κοινωνία, έξω από το στενό οικογενειακό περιβάλλον τους, να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις ικανότητές τους και να τα προετοιμάσουμε για το σχολικό περιβάλλον
που θα ακολουθήσει.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του έργου και πραγματικά είναι πολλοί.

 

Τους ευχαριστώ όλους.

Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Σταματάκος