Ενημέρωση

Οι Παιδικοί Σταθμοί ΦΥΛΗΣ δέχονται Αιτήσεις Εγγραφής για το σχολικό έτος 2019-2020, από 13/5/2019 έως 31/05/2019

Ν.Π.Δ.Δ. «Α΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΥΛΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι Παιδικοί Σταθμοί ΦΥΛΗΣ Δήμου Φυλής δέχονται Αιτήσεις Εγγραφής για το σχολικό έτος 2019-2020, από 13/5/2019 έως 31/05/2019. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ. στο Γραφείο Διοίκησης του  Παιδικού σταθμού, που βρίσκεται στην οδό ΣΟΥΛΙΟΥ & ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΧΑΣΙΑ , όπισθεν Δημαρχείου-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ) τηλέφωνα : 210 2102412930. (περισσότερα…)

Κάθε Τρίτη στις 9:30 π.μ στον παιδικό σταθμό θα παραβρίσκεται παιδίατρος.

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 11/9/2018 στις 9:30 π.μ και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα στον παιδικό σταθμό θα παραβρίσκεται παιδίατρος ( κ. Στάμου Αναστασία) για προληπτικό έλεγχο υγείας των παιδιών.

(περισσότερα…)

Ενημερωτική συνάντηση με την ψυχολόγο του σταθμού Αγγελική Δασκαλάκη

Αγαπητοί γονείς ,

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση του προγράμματος «Σχολές Γονέων», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Παιδικού Σταθμού με την ψυχολόγο του σταθμού Αγγελική Δασκαλάκη.

(περισσότερα…)

Θεατρική παράσταση την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Που ζει ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ?Που είναι το σπίτι του Άη -Βασίλη? Θα καταφέρουν τα παιδιά να τον βρουν?

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Δημοτικής Ενότητας Φυλής,  λίγο πριν αποχαιρετίσουν το 2017,θα ζήσουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια όπου η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι πρωταγωνιστούν, στον χώρο του Παιδικού Σταθμού ,την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδραστική  μουσικοθεατρική παράσταση «Το σπίτι του Άη Βασίλη» από την θεατρική ομάδα «Μορφές Έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη. Στο θεατρικό έργο  όπου υπογράφει η Άννα-Σεβαστή Τζίμα ,εμπεριέχεται βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική ενώ  συμμετέχουν 4 ηθοποιοί και μουσικοί .     Τα παιδιά θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το καλά κρυμμένο σπίτι του αγαπημένου τους Άη Βασίλη. Το ταξίδι τους ξεκινά με κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και συνεχίζεται με την επιθυμία τους να στείλουν το δικό τους γράμμα με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Τα ταχυδρομεία βρίσκονται επί ποδός για να συλλέξουν τα γράμματά τους, τα ξωτικά μαγειρεύουν σοκολατόσουπα και μέσα  σε όλ’ αυτά ένα παιδί αποφασίζει να πάει το ίδιο το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη!

Λίγο λοιπόν  πριν μας αποχαιρετίσει η  χρονιά, οι λιλιπούτειοι μαθητές  μας θα ψάξουν παντού να ανακαλύψουν που βρίσκεται ο αγαπημένος του Άη Βασίλης ,μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ζει τελικά μέσα στην καρδιά μας!

 

Λίγα λόγια για τις « Μορφές Έκφρασης»

Οι «Μορφές Έκφρασης» είναι ένας σύλλογος Πολιτιστικής και Καλλιτεχνικής δράσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό ,μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη και μια ομάδα μουσικών, ηθοποιών και παιδαγωγών .Από  τότε έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, δρώμενα και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

Πρόσκληση Χριστουγεννιάτικης Γιορτής 2017

Αγάπη, γέλιο και χαρά που έχουμε στις καρδιές μας, μπορούν να αλλάξουν μαγικά τις άσχημες στιγμές μας…
Έτσι λοιπόν και εμείς μια πολιτεία αγέλαστη, άχαρη και λυπημένη ….τη μεταμορφώσαμε μέσα σε μια στιγμή, σε όμορφη, χαρούμενη και πάντα ευτυχισμένη!!!
Χαρούμενες, όμορφες στιγμές ελάτε να μοιραστούμε σε μια γιορτή χριστουγεννιάτικη που όλα τα παιδικά χαμόγελα θα πρωταγωνιστούν.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 μ.μ στο Δημοτικό σχολείο Φυλής

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

 

 

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων 06 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητοί γονείς ,

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Α΄ Παιδικού Σταθμού Φυλής σας προσκαλεί την Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο “Νίκος Λιάκος” σε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για γνωριμία με τους γονείς και αλληλοενημέρωση στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης των παροχών του σταθμού και της βέλτιστης φιλοξενίας των νηπίων.

(περισσότερα…)

Παρέλαση της 28η Οκτωβρίου σημείο συνάντησης

Παρακαλούνται οι γονείς μαζί με τα παιδία που θα συμμετέχουν στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου το Σάββατο και ώρα 10:40 να είναι έξω από το τυροκομείο «ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ».
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:15.

(περισσότερα…)

Συγκέντρωση Γονέων 18 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:30 στο χώρο του Σταθμού μας θα γίνει Συγκέντρωση Γονέων .

Στη συγκέντρωση θα παρευρίσκεται και ψυχολόγος η κ. Δασκαλάκη Αγγελική.

(περισσότερα…)

Επίσκεψη Παιδιάτρου

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε Τρίτη στο χώρο του Σταθμού μας θα παρευρίσκεται η Παιδίατρος κ. Αναστασία Στάμου.

(περισσότερα…)

Ωρες επικοινωνίας

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες επικοινωνίας στο τηλέφωνο του σταθμού 210 2411975, είναι από τις 7:00 με 9:00πμ και 12:45 με 14:00μ.μ.

(περισσότερα…)